fu'a itulau

Tala Uiga Ipu Ipu 0003

O Oscar sa avea lava ma se tagata fa'atauva'a i le loto.Sa fiafia o ia e suʻesuʻe nofoaga fou, feiloaʻi i tagata fou, ma taumafai i mea fou.O lea, ina ua ia iloa o ia i le ogatotonu o le toafa, sa ia iloa o loo i ai o ia mo se malaga.

A o savali atu o ia i le oneone vevela, sa amata ona fia inu Oscar.Sa ia aumaia se fagu vai, ae toeitiiti lava leai se mea.Sa ia autilo solo, ma le faamoemoe o le a maua se vaitafe po o se vaieli, ae na pau lava le mea na ia iloa atu o oneone oneone o lo o fofola mai i itu uma.

O le taimi lava na ia mafaufau ai atonu e tatau ona ia fiu ma toe foi i tua, sa ia iloa atu se tamai faleoloa i se mea mamao.Sa ia faatelevaveina lona saosaoa, ma naunau e vaai pe o i ai se mea latou te inu ai.

ipu palasitika lafoa'i0003

A o agai atu o ia i le faleoloa, sa ia vaaia se faailo o lo o faasalalauina a latou meainu malulu.Sa ia faataalise atu i totonu ma fai se vili mo le tagata malulu.Ae ina ua ia tatalaina le faitotoa, sa ia le fiafia ina ua ia iloa o meainu uma o loo i totonu o ipu iila lafoai.

Sa popole lava Oscar i taimi uma e uiga i le siosiomaga, ma sa ia iloa o ipu palasitika lafoai o se sao tele i le filogia.Ae sa matuai fia inu o ia ma sa le mafai ona ia tetee atu.Sa ia uuina se ipu ma faatutumu i le tipolo malulu.

A o ia inu muamua, sa faateia o ia i le manaia o lona tofo.O le vai malulu na faamalieina ai lona fia inu ma toe faaolaola ai lona agaga.Ma a o ia tilotilo solo i le faleoloa, na amata ona ia matauina se mea e ofo ai - e leai ni apa lapisi o loʻo tumu i ipu lafoai.

Na ia fesili i le pule o le faleoloa e uiga i ai, ma na ia faamatala mai e leʻi leva ona latou sui i se ituaiga ipu faʻaaogaina fou na faia mai mea e mafai ona faʻaleagaina.O nei ipu e foliga ma pei o se palasitika, ae na faia moni lava mai laau.

Ipu palasitika lafoa'i00003

Sa faagaeetia Oscar.Sa ia manatu i taimi uma o ipu lafoai o se faʻalavelave faʻaleagaina, ae o lea ua ia vaʻaia o loʻo i ai se auala sili atu.Na uma lana tipolo ma toe foi atu i fafo i le toafa, ma lagona le toe malosi ma le faamoemoe.

A o savali o ia, sa ia mafaufau i lesona sa ia aoaoina.Na ia iloaina o nisi taimi, o mea tatou te manatu tatou te iloa e le atoatoa.Ma o nisi taimi, e o'o lava i suiga laiti - pei o le fa'aogaina o ipu e mafai ona pala - e mafai ona faia se suiga tele.

E oo atu i le taimi na ia taunuu ai i lona nofoaga e tolauapi ai, ua maua e Oscar se fiafiaga fou mo ipu palasitika lafoai.Na ia iloa e le o atoatoa i latou, ae e mafai ona avea i latou ma punaoa taua i nisi tulaga.Ma fa'atasi ai ma avanoa fou e mafai ona fa'aleagaina, e mafai fo'i ona avea ma filifiliga e sili atu ona fa'amoemoeina.

A o nofo o ia i totonu o lona faleie mo le po, sa lagona e Oscar le agaga faafetai mo le malaga e lei faamoemoeina na taitai atu ai o ia i lenei mea.Na ia iloa o le a faaauau pea ona ia suʻesuʻeina le lalolagi ma se mafaufau matala ma se naunau e aʻoaʻo.Ma o ai na te iloa poʻo a isi mea faʻateʻia ma mea e maua i luma?


Taimi meli: Me-06-2023
aganu'u
O a matou faʻataʻitaʻiga e tuʻuina atu e aunoa ma se totogi, ma o loʻo i ai se MOQ maualalo mo faʻasalalauga.
Maua Upusii