fu'a itulau

tala ipu palasitika 00004

Sa fiafia Oscar e faaalu se taimi i le vaomatua.O lona sola ese mai le pisi ma le pisi o le olaga i le aai.E masani ona alu o ia i savaliga sopo ma suʻesuʻe auala, ma faʻaeteete i taimi uma e alu ese mai le siosiomaga i le auala na ia mauaina ai.O lea, ina ua ia mauaina se ipu palasitika lafoaʻi i luga o le fola o le vaomatua, sa ia le fiafia.

I le taimi muamua, sa faaosoosoina Oscar e piki i luga le ipu ma ave ma ia e lafoai lelei.Ae na oo mai se manatu ia te ia: a pe afaiipu palasitika lafoa'ie le'i leaga ea e pei ona faia e tagata uma?Na ia faalogo i finauga uma e faasaga ia i latou - e leaga mo le siosiomaga, e fia sefulu tausaga e pala, ma o se sao tele i le filogia.Ae faapefea pe a iai se isi itu o le tala?

 

ipu palasitika000004

Na filifili Oscar e fai ni suʻesuʻega i ipu palasitika lafoai.E lei umi se taimi na ia iloa ai o nei ipu e iai foi o latou aoga.Mo le tasi, sa matua'i faigofie lava.E mafai ona maua toetoe lava i so'o se mea, mai faleoloa kofe i faleoloa faigofie, ma e lelei mo tagata i le alu.Sa taugofie foi, ma mafai ai ona maua e tagata uma.

Ae faapefea le aafiaga o le siosiomaga?Sa eli loloto atu Oscar ma iloa ai e i ai auala e faaitiitia ai aafiaga leaga o ipu palasitika lafoai.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tele o kamupani o loʻo gaosia nei ipu mai mea toe faʻaaogaina.O isi sa fa'atupuina ipu fa'apala e sili atu ona vave malepe nai lo ipu palasitika masani.

O le faaauupegaina i lenei malamalama, sa faaauau ai e Oscar lana savaliga sopo.A o savali o ia, sa ia matauina le tele o ipu palasitika ua lafoai i luga o le fola o le vaomatua.Ae nai lo le lagonaina o le ita po o le le fiafia, sa ia vaaia se avanoa.Ae fa'afefea pe ana mafai ona ia aoina nei ipu ma toe fa'aaogaina e ia lava?E mafai ona ia faia se eseesega, tasi le ipu i le taimi.

Ma o lea, na amata ai e Oscar lana misiona.Na ia pikiina i luga ipu palasitika uma na ia mauaina ma ave ma ia.Ina ua ia toe foi i le fale, sa ia faavasegaina i latou i ituaiga ma ave i le nofoaga autu e toe gaosia ai.O se taga itiiti, ae na fiafia o ia i le iloaina o loo ia faia lana vaega e fesoasoani ai i le siosiomaga.

ipu palasitika00004

A o ia faaauauina lenei misiona, sa amata foi ona faasalalauina e Oscar le tala e uiga i faamanuiaga o ipu palasitika lafoai.Sa ia talanoa i ana uo ma aiga, ma faasoa atu mea sa ia aoaoina.Na ia tusia foi se blog post e uiga i ai, lea na maua ai se faatosinaga i luga o le initaneti.

I le faaiuga, na iloa e Oscar o ipu palasitika lafoai e le leaga uma.Ioe, sa iai o latou itu leaga, ae sa iai foʻi a latou aogā.Ma faatasi ai ma sina taumafaiga ma le iloa, e mafai ona faaitiitia lo latou aafiaga leaga.A o ia tilotilo atu i fafo o le vaomatua, sa ia lagonaina le faamoemoe.Sa ia iloa e mafai ona ia faia se suiga, ma e mafai foi e isi.


Taimi meli: Me-15-2023
aganu'u
O a matou faʻataʻitaʻiga e tuʻuina atu e aunoa ma se totogi, ma o loʻo i ai se MOQ maualalo mo faʻasalalauga.
Maua Upusii