fu'a itulau

Ose Ipu Pepa Laiti e igoa ia Xiaoqi

I se tasi taimi sa i ai se tamai ipu pepa sa nofo i se tamai nuu matagofie.O lenei laititiipu pepaua ta'ua o le ipu Xiaoqi, ma o le ipu pepa sili ona matagofie i totonu o le nuu.O lo'o i ai se mamanu lanu moana olaola ma se fa'ailoga auro feilafi e foliga fa'apitoa.

Cup Xiaoqi ma isi ipu pepa e nonofo i totonu o se kapoti mafanafana ma mafanafana.O taeao uma lava, pe a susulu le la i le faamalama, e ala mai Bei Xiaoqi ma i latou.Latou te faʻafeiloaʻi le tasi i le isi ma talanoa fiafia. Cup Xiaoqi e fiafia tele e fesoʻotaʻi ma tagata uma, ma e tele mataupu ola i aso uma.Ipu Xiaoqi o se ipu pepa lototele.

I se tasi aso, na maua ai le nuu i se lolo tele.O le tamai vaitafe na lofia ona auvai, ma sa lamatia ai soifua o tagata o le nuu.Ina ua uma ona vaai Bei Xiaoqi i lenei vaaiga, sa ia filifili loa e alu i fafo e fesoasoani i tagata uma.Na faanatinati atu Bei Xiaoqi mai le kapeneta ma tamoe i le auala o le nuu.Sa ia vaaia le toatele o tagata o tauivi ma lologa, ae leai se tasi o i latou sa i ai ni atigipusa talafeagai i lima e tuu ai vai, tape afi, pe faia se isi lava mea.Na tilotilo atu Bei Xiaoqi i tagata uma ma le naunautai, ao mafaufau ia te ia lava.

Ipu Pepa

Na tamoe vave atu Cup Xiaoqi i le puna vai lata ane ma le faaeteete.Sa ia faaaogā lona tino e faatumu ai le tele o vai, ona avatu ai lea ma le faaeteete i tagata o loo manaʻomia.E le faatuai o ia e fesoasoani i tagata uma, faʻamalieina le fia inu i lana lava vai, tape afi, faʻamamā, ma isi. Na vaʻaia e tagata o le vaega laveaʻi laʻititi o le nuʻu le lototele ma le galue malosi o Bei Xiaoqi, ma sa matua faʻafetai mo lona tuuto.Latou te manatu ia Bei Xiaoqi o se toa nu'u ma viia o ia o le sili ona toa o ipu pepa uma.A o faasolosolo malie ona mou atu le lolo, na toe foi Bei Xiaoqi i le kapeneta.O isi ipu pepa sa tumu i viiga mo ia ma sa manatu o ia e matua ofoofogia lava.

Mai lena taimi, na latou faʻaaloalo ma faʻaaloalo ia Bei Xiaoqi.Ua matua mitamita ma fiafia Bei Xiaoqi talu mai lena taimi.E malamalama o ia e ui lava o ia o seipu pepa, e mafai ona ia faaaogā lona mana e fesoasoani ai i le toʻatele o tagata.E talitonu o ia afai lava e maua e tagata uma o latou lava malosi ma uiga, ma tuu o latou loto i le faia o mea lelei mo isi, o le a sili atu ona lelei le lalolagi.Talu mai lena aso, sa toaga Bei Xiaoqi i totonu o le nuʻu, fesoasoani i tagata uma e manaʻomia.Na salalau atu lana tala i le nuu atoa, ma sa talisapaia e tagata lona agalelei ma lona lototele.

O lenei tala fa'afagogo ua ta'u mai ia i tatou e ui lava o ipu pepa e foliga masani, ae e le gata le malosi ma le mana.E mafai e i tatou taitoatasi ona aoao mai ai afai tatou te faaaogaina o tatou malosiaga ma fesoasoani i isi ma o tatou loto, e mafai foi ona avea i tatou ma toa e pei o Cup Xiaoqi.


Taimi meli: Iul-24-2023
aganu'u
O a matou faʻataʻitaʻiga e tuʻuina atu e aunoa ma se totogi, ma o loʻo i ai se MOQ maualalo mo faʻasalalauga.
Maua Upusii