fu'a itulau

Starbucks Fuafuaga Ipu Pepa Toe Fa'aaogaina i le 2025

Starbucks ua faʻasoa ona faʻamoemoe e fatuina seipu kofe pepae mafai ona toe fa'aaogaina.

Ua fa'ailoa mai e le Starbucks ana fuafuaga e fa'alauiloa ai se mea fou e toe fa'aaogainaipu kofe pepai ana faleoloa uma i le lalolagi atoa i le 2025. O le ipu fou o le a faia mai se laʻau faʻapipiʻi faʻavae ua mamanuina ina ia toe faʻaaogaina ma faʻafefe.

O le gaioiga a le Starbucks e faʻaumatia straws palasitika e tasi le faʻaaogaina o se vaega o se taumafaiga tele e faʻaitiitia otaota ma faʻaleleia le faʻaauau i ana galuega.O lenei taumafaiga e faʻavae i luga o le sini a le kamupani e faʻaititia otaota otaota i le 50% i le 2030. E ala i le faʻaumatiaina o straw palasitika, ua faia ai e le Starbucks se laʻasaga i le ausiaina o lenei sini faʻamaualuga.O lea gaioiga e momoli atu ai foi se feau i isi kamupani ma tagata faatau e mafai ona faia ni suiga lelei mo le siosiomaga a o faagasolo pea pisinisi manuia.Starbucks ua tuuto atu i le faʻaitiitia o otaota ma faʻaleleia le faʻaauau ma o le a faʻaauau pea ona suʻesuʻeina isi auala e ausia ai nei sini i le lumanaʻi.

O le Starbucks ua uma ona faia ni laasaga taua i lenei vaega, e aofia ai le faʻalauiloaina o lana polokalame "Aumaia lau Ipu", lea e faʻamalosia ai tagata faʻatau e aumai a latou lava ipu e mafai ona faʻaaogaina i faleoloa ma ofoina atu se faʻaitiitiga mo le faia.Ua fa'alauiloa fo'i e le kamupani ni tapuni tapuni fou e mafai ona toe fa'aaogaina ma o lo'o galue e fa'ate'a uma straw straw mai ana faleoloa i le 2020.

O le ipu pepa fou toe fa'aaogaina e fa'amoemoe e avea o se la'asaga taua i luma i taumafaiga fa'aauau a Starbucks.O le ipu o le a mamanuina ina ia tumau mo le tele o faʻaoga, faʻaitiitia le manaʻomia mo ipu lafoai ma iu ai ina faʻaitiitia otaota.

O le atina'eina o le ipu fou o se taumafaiga galulue fa'atasi i le va o Starbucks ma Closed Loop Partners, o se kamupani e taula'i i le atina'eina o tekonolosi ma meafaitino.Ua uma ona fa'atupe e kamupani le $10 miliona i le atina'eina o se ipu fou toe fa'aaogaina ma fa'apalapala, ma o lo'o galulue e fa'ata'ita'i ma fa'aleleia le mamanu ina ia mafai ai ona aumai i le maketi i le 2025.

O le fa'aofiina o le ipu pepa fou e mafai ona fa'aaogaina e foliga mai e iai sona aafiaga tele i le gaosiga o le kofe i lona atoaga.O le Starbucks o se tasi o fa'atau kofe tele i le lalolagi, ma o lana tautinoga i le fa'atumauina e ono fa'ata'ita'ia ai isi kamupani i totonu o le alamanuia.

Ae ui i lea, o loʻo iai foi popolega e uiga i le tau ma le faʻaogaina o le ipu fou.Ua fesiligia e nisi o tagata atamamai pe o le a taugofie le ipu mo Starbucks ma pe o le a naunau tagata faatau e totogi se tau mo se ipu toe faʻaaogaina.

E ui lava i nei atugaluga, ae o loʻo tumau pea Starbucks i ana sini faʻaauau, ma le atinaʻeina o le toe faʻaaogaina fou.ipu pepaose laasaga taua i luma i taumafaiga a le kamupani e faʻaitiitia otaota ma faʻaleleia le faʻaauau i ana galuega.

ipu pepa2

Taimi meli: Me-09-2023
aganu'u
O a matou faʻataʻitaʻiga e tuʻuina atu e aunoa ma se totogi, ma o loʻo i ai se MOQ maualalo mo faʻasalalauga.
Maua Upusii